Kapsalon By Janneke
De famylje kapper

Wie ben ik?

j4

Mijn naam is Janneke van Assen,
Met mijn gezin woonachtig op de Migchelbrinkwei 11 in Triemen.
Sinds 1997 ben ik werkzaam als kapster waarvan ik 12 jaar in Kollum heb gewerkt. In 2008 heb ik mijn bevoegdheid gehaald om les te geven in het kappersvak. Al ruim 5 jaar ben ik werkzaam als zelfstandige, zowel in het onderwijs als in het kappersvak.

Even voorstellen

Momenteel ben ik werkzaam voor Face Facts Academy waar ik de kapperslessen verzorg. Zowel de theorie als praktijklessen, cursussen en workshops. In mijn kapsalon “By Janneke” werk ik aan huis. De producten waar ik mee werk en verkoop zijn van het merk KIS, Schwartzkopf en Keune. U kunt bij mij terecht voor knippen, föhnen, stylen, omvormen en kleuren. Ik vind het belangrijk up-to-date te zijn en ga regelmatig naar praktijk trainingen en

cursussen. Wegens aanhoudende drukte heb ik het werk als ambulante kapper op een laag pitje gezet. Daarom neem ik geen nieuwe klanten meer aan die op lokatie geknipt willen worden.

Mijn werktijden zijn flexibel en in overleg is er veel

mogelijk. Voor informatie, vrijblijvend advies of het maken van afspraak in de kapsalon, kunt u mij bereiken op nr.:06 51878388 b.g.g. 0511441983. U mag mij ook altijd een sms of whatsapp bericht sturen.